Bootcamp vlissingen

bootcamp

Wat is Bootcamp

Bootcamp is een zeer complete trainingsvorm waarmee je het gehele lichaam traint op een leuke en gevarieerde manier. Je verbetert hierdoor niet alleen je conditie en kracht maar ook je balans, coördinatie, houding en stabiliteit.

Alle oefeningen die we doen zijn gericht op functioneel bewegen, zodat je er tijdens het dagelijks leven veel aan hebt. Je kan hierbij denken aan squatten, springen, tillen, rennen, gooien, klimmen, sprinten en trappen oplopen. Veel oefeningen doe je met je eigen lichaam zodat je coördinatie en motoriek verbeteren.

 

 

Bootcamp uitproberen

Vraag hier jouw gratis proefles aan

Echt fit worden!

We doen veel oefeningen met 2-tallen of met een groep, we doen wedstrijdjes, groepsopdrachten en estafettes. Je geeft hierdoor net wat meer van jezelf en haalt er altijd het maximale uit.

Bootcamp is dé manier om topfit te worden, af te vallen, een strakker lijf te krijgen en meer plezier te krijgen in het sporten. We trainen altijd buiten in groepen van maximaal 20 personen. Hierdoor blijft de begeleiding optimaal. Een gecertificeerde bootcamp trainer verzorgt de lessen.

Bij ons staat plezier maken en kwaliteit van bewegen centraal. We zijn streng als het moet maar zijn altijd in voor een grap.

Voor volwassenen bieden we momenteel 7 lessen per week. Je kunt 4 avonden en 3 ochtenden in de week bij ons sporten, kijk op het lesrooster voor alle trainingen.

Al onze trainingen starten vanaf de Kanovijver, Nollepad 1, in Vlissingen.