Crossfit vlissingen

Contact

Volg ons

Volg ons op onze social media kanalen!

Locatie

Onze trainingen worden op de volgende locaties gegeven:

Crossfit en alle overige trainingen:      Mercuriusweg 13a

Bootcamp:                                                  Nollepad 1

Contact

tel: 06 30028337

info@talentsupportpt.nl

Adres:
Mercuriusweg 13
4382 NC Vlissingen

Laatste nieuws

.

NIEUWE STARTCURSUS CROSSFIT 15 OKTOBER. MELD JE NU AAN, NOG 4 PLEKKEN VRIJ !!!

Onze nieuwe startcursus zal op zaterdag 15 oktober beginnen om 10.15 uur, gedurende 4 weken. Nog 4 plekken vrij. Wees er snel bij VOL=VOL.

Lees hier alle informatie over onze cursus.

We werken nu in nog kleinere groepen om meer kwaliteit te kunnen bieden. In een groep van maximaal 6 personen werk jij in 4 weken toe naar een goede techniek van de basisoefeningen van CrossFit. Je leert o.a de squat, de shoulder press en de deadlift. Maar ook hoe je veilig een burpee, een pull up en een clean and jerk uitvoert. De juiste houding en uitvoering van elke oefening staat bij ons centraal.

De startcursus is ook bedoeld om de CrossFit Box in Vlissingen te leren kennen, de coaches die er training geven en je medesporters. Daarnaast leggen we de visie van crossfit uit. Hoe dien je de oefeningen op een  juiste manier uit te voeren, hoe bepaal je welk gewicht je kiest bij welke oefening en op welke intensiteit kun je het beste trainen? Wat is een WOD, waar let je op qua voeding voor een training en hoe zorg je voor een goede warming up? Zomaar wat onderwerpen die uitgebreid aan bod komen in de nieuwe startcursus.

DATUM: 15, 22, 29 okt. 5 nov.

DAG: zaterdagochtend 10:15 uur tot 11:15 uur

PLAATSEN: 6 (nog 4 plekken vrij)

KOSTEN: 50,-

Wees er snel bij, VOL=VOL.

Hoe meld ik me aan? Stuur een mail naar info@talentsupportpt.nl. of bel/whatsapp naar 0630028337. 

Je ontvangt dan via de mail meer informatie over de cursus. We hopen jou snel te zien.

NIEUWE APP

Sinds het nieuwe jaar maken wij gebruik van onze eigen app in de begeleiding van onze sporters. Word jij lid bij onze club dan ontvang je hiervoor een uitnodiging via de mail en kun je gratis gebruik maken van deze app. Dit is onze online omgeving voor coaching, trainings- en voedingsadvies op maat, voortgangsregistratie, contact met andere deelnemers en een breed scala aan tools om actief en gezond leven leuker en makkelijker te maken. 

De belangrijkste functies zijn de voedingsapp, de activiteitenkalender, de workoutmodule, het rooster, de webshop en de community. We leggen ze hier kort uit.

De voedingsapp bevat uitgebreide mogelijkheden om je voeding bij te houden en gezonder te gaan eten. Je kunt in overleg met de coach een voedingsplan aanmaken gebaseerd op afvallen, onderhoud of aankomen. Per product en per dag kun je vervolgens de voedingswaarde inzien en krijg je een mooi overzicht of je goed bezig bent.

Daarnaast kun je al je activiteiten invoeren die je gedurende week doet. Zo zie je precies hoeveel calorieën je verbrandt met welke activiteit. Dit is gekoppeld aan de voedingsapp zodat je per dag de juiste hoeveelheden kunt innemen.

De workoutmodule bevat honderden oefeningen en vele workouts die je ook thuis kunt doen met behulp van instructiefilmpjes. 

Het rooster is compleet vernieuwd, het is vele malen overzichtelijker en je kunt heel snel en handig via de app jouw lessen inboeken. Kijk ook op onze website bij rooster hoe dit eruit ziet.

In de webshop kun je een abonnement of rittenkaart afsluiten. Ook vind je hier al onze producten zoals proteïne shakes, vitamines, kleding, springtouwen en nog veel meer.

De belangrijkste nieuwe functie van de app is de online community. Dit is de plek waar we naast de fysieke trainingen ook online contact met elkaar hebben en een gezonde leefstijl stimuleren. Je kunt hier meedoen aan de challenge van de maand, die telkens weer anders en uitdagend is. We zetten hier enquêtes om jullie mening te vragen en er staan wekelijks filmpjes in met leuke oefeningen en workouts.

Stuur ons een bericht