Hyrox

De nieuwste trend op fitnessgebied is nu ook in Zeeland te beoefenen. Hyrox is misschien nog niet zo bekend als crossfit, daarom leggen we graag uit wat het inhoudt.

Hyrox is een wereldwijde fitnessrace voor iedereen. Deelnemers van over de hele wereld strijden in exact hetzelfde format. De race begint met een run van 1 km, gevolgd door 1 functionele beweging, wat 8 keer wordt herhaald. De functionele bewegingen zijn 1 km. Ski-erg, 50 m. sled push, 50 m. sled pull, 80 m. burpee broad jumps, 1 km. roeien, 200 m. farmers carry, 100 m. sandbag lunges en je eindigt met 100 Wall Balls. De gemiddelde tijd ligt rond de 90 min. dat je achter elkaar bezig bent.

Binnen hyrox zijn er vier divisies. Iedereen kan deelnemen in de open race. Voor wedstrijdatleten is er de PRO divisie en verder zijn er nog dubbels en relay teams.

Zie alle informatie over hyrox op https://hyroxnetherlands.com

Op dit moment bieden wij 2 vaste trainingen per week aan die specifiek voorbereiden op de wedstrijden. Op woensdag om 20.30 uur en zaterdag om 10.15 uur.

2 proeflessen zijn gratis, dus lijkt het je leuk om een keer bij ons mee te trainen dan ben je welkom.

 

hyrox

uitproberen

Vraag hier jouw gratis proefles aan

CrossFit

CrossFit is een manier van fitness die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert in één trainingsvorm. Gedurende de training worden functionele bewegingen op een gevarieerde manier in een hoge intensiteit zo snel mogelijk uitgevoerd. Maak kennis met de beste trainingsmethode die er is.

Bootcamp

Bootcamp is een zeer complete trainingsvorm waarmee je het gehele lichaam traint op een leuke en gevarieerde manier. Je verbetert hierdoor niet alleen je conditie en kracht maar ook je balans, coördinatie, houding en stabiliteit. We trainen in kleine groepjes heerlijk in de buitenlucht van Vlissingen. Kom een keer meetrainen bij de gezelligste bootcampclub.

Personal training en Leefstijlcoaching

Bij personal training en leefstijlcoaching wordt je zeer intensief begeleidt bij het ontwikkelen van een gezondere leefstijl. Wij helpen jou graag bij het maken van betere keuzes op het gebied van bewegen, voeden en slapen. Daarnaast kijken we naar de invloed van stress op jouw gehele leefstijl. Vraag een gratis en vrijblijvend intakegesprek aan met een deskundig en ervaren leefstijlcoach.