obstacle course racing

 Obstacle Course Racing

 

Atleten gezocht voor het OCR team! Ben jij fit en sportief, loop je wel eens een obstacle run en lijkt het je leuk om hier specifieker voor te trainen? Sluit je dan aan bij ons obstacle run team. We trainen elke woensdagavond om 20.30 in de box van CrossFit Vlissingen.

Meld je aan via 0630028337

 

Binnen ons bedrijf hebben we een aparte groep leden die specifiek traint om aan obstacle runs mee te doen. Een paar keer per jaar doen we met deze groep mee aan een Strong Viking of Mud masters wedstrijd. Daarnaast is een deel van de groep ook competitief ingesteld en proberen we ons elk jaar voor het Europees of Wereldkampioenschap te plaatsen.

We trainen 2 keer in de week, op woensdagavond om 20:30 uur in de crossfit box en op zaterdagochtend 10:30 uur bij Atlas Outdoor Ritthem. Bij de woensdag training focussen we ons meer op het conditionele en kracht aspect van de sport. Je kunt dan denken aan tijgeren, tyre flips, zware dingen tillen, maar ook klimmen en klauteren in touwen, rekken en een pegboard. Elke training is weer anders.

Op zaterdagochtend trainen we buiten op de nieuwe survivalbaan in Ritthem. Dit is de eerste en enige officiele baan in Zeeland. Hier focussen we meer op het technische aspect van de sport en proberen we onze techniek te verbeteren van bijvoorbeeld de apenhang, monkeybar en een muurtje over klimmen. Kijk op https://atlasoutdoorritthem.nl/  om meer over deze baan te zien.

Ben jij serieus met obstacle course racing of survivalruns bezig en zou je hier graag beter in willen worden, sluit je dan aan bij deze groep. De groep wordt begeleid door Ivo van den Broeke. Naast coach en eigenaar is hij zelf ook ervaren OCR atleet. Hij heeft inmiddels aan 3 EK’s en 2 WK’s meegedaan en behoort binnen Nederland tot de top 15.

OCR

uitproberen

Vraag hier jouw gratis proefles aan

CrossFit

CrossFit is een manier van fitness die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert in één trainingsvorm. Gedurende de training worden functionele bewegingen op een gevarieerde manier in een hoge intensiteit zo snel mogelijk uitgevoerd. Maak kennis met de beste trainingsmethode die er is.

Bootcamp

Bootcamp is een zeer complete trainingsvorm waarmee je het gehele lichaam traint op een leuke en gevarieerde manier. Je verbetert hierdoor niet alleen je conditie en kracht maar ook je balans, coördinatie, houding en stabiliteit. We trainen in kleine groepjes heerlijk in de buitenlucht van Vlissingen. Kom een keer meetrainen bij de gezelligste bootcampclub.

Personal training en Leefstijlcoaching

Bij personal training en leefstijlcoaching wordt je zeer intensief begeleidt bij het ontwikkelen van een gezondere leefstijl. Wij helpen jou graag bij het maken van betere keuzes op het gebied van bewegen, voeden en slapen. Daarnaast kijken we naar de invloed van stress op jouw gehele leefstijl. Vraag een gratis en vrijblijvend intakegesprek aan met een deskundig en ervaren leefstijlcoach.