PT en

Leefstijl

Coaching

PT en Leefstijl coaching

 

Personal training is de beste manier om jouw doelen te bereiken. Vanaf november hebben we veel extra plekken voor personal training. Neem contact met ons op voor een gratis intakegesprek en proefles.

Bij personal training en leefstijlcoaching word je zeer intensief begeleid bij het ontwikkelen van een gezondere levensstijl. Wij helpen u graag bij het van betere keuzes op het gebied van bewegen, voeden en slapen. Daarnaast kijken we naar de invloed van stress op jouw levensstijl.

Bij personal training zullen we ons met naam gericht op het sporten en kun jij ervoor kiezen om onder begeleiding 1 of 2 x per week te sporten. krijg je schema’s voor thuis waar je mee aan de slag gaat om jouw fitheid daarnaast te verbeteren.

Bij leefstijlcoaching kijken we verder dan alleen het sporten. We starten met een uitgebreide intake waarbij factoren zoals voeding, dagelijkse beweging, werk, slaap kwaliteit, stress, omgevingsfactoren, sociale relaties en enkele biologische factoren in kaart worden gebracht.

Nadat we een duidelijk beeld hebben van je situatie kun je ervoor kiezen om 3 maanden, 6 maanden van 12 maanden begeleid te worden. We helpen je om fitter, gezonder en gelukkiger te worden.

Sinds kort hebben wij een nieuwe App. De app is onze online omgeving voor coaching, trainingen en voedingsadviezen op maat, voortgangsregistratie, contact met andere scala tools aan actief en gezond leven leuker en makkelijker te maken.

Start jij met personal training of leefstijlcoaching dan kun je gratis gebruik maken van deze app.

Heb jij één van onderstaande doelen, dan kunnen we jou hier zeker bij helpen:

  • Algehele fitheid en gezondheid verbeteren
  • Afvallen en een gezonder gewicht bereiken
  • Fitter, sterker en leniger worden
  • Minder rugklachten en blessurevrij blijven
  • Beter en functioneel bewegen
  • Plezier in sporten
  • Betere voedingskeuzes maken
  • Je slaapkwaliteit verbeteren
  • Voorkomen van chronische ziektes zoals hart-en vaatziekten, diabetes en obesitas.

Zou je graag meer willen weten over de begeleiding dan kun je altijd een gratis en vrijblijvend gesprek aanvragen. Je kunt ons mailen op info@talentsupportpt.nl of bellen op 0630028337

 

 

Lees hier de recensie van Anja over de leefstijlcoaching!

Omdat ik graag een aantal kilo’s wilde afvallen, heb ik me bij Ivo aangemeld om te kijken of leefstijlcoaching iets voor mij was. Dat bleek het geval! Door de persoonlijke begeleiding op het gebied van voeding ben ik structureel gezonder gaan eten. Geen dieet volgen, maar meer variatie in de maaltijden en gezondere keuzes maken. Het bijhouden van de voedingsapp heeft inzicht gegeven in het aantal calorieën dat je per dag eet, maar ook het verbranden van calorieën door te bewegen. De personal training die je een keer in de week krijgt, was voor mij een leuke aanvulling. Je krijgt gerichte aanwijzigingen op je houding e.d. bij de uitvoering van de oefeningen, maar je kunt ook al je vragen over voeding en bewegen kwijt. Door de afwisseling in de sportlocaties ben ik ook op de outdoorbaan in Ritthem geweest. Zeer leuke, maar uitdagende trainingen heb ik hier gehad! Het uiteindelijke resultaat na 3 maanden is dat ik 8 kilo ben afgevallen!

 

 

 

 

 

Gratis proefles?

Vraag hier jouw gratis proefles aan

CrossFit

CrossFit is een manier van fitness die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert in één trainingsvorm. Gedurende de training worden functionele bewegingen op een gevarieerde manier in een hoge intensiteit zo snel mogelijk uitgevoerd. Maak kennis met de beste trainingsmethode die er is.

Bootcamp

Bootcamp is een zeer complete trainingsvorm waarmee je het gehele lichaam traint op een leuke en gevarieerde manier. Je verbetert hierdoor niet alleen je conditie en kracht maar ook je balans, coördinatie, houding en stabiliteit. We trainen in kleine groepjes heerlijk in de buitenlucht van Vlissingen. Kom een keer meetrainen bij de gezelligste bootcampclub.

Obstacle Course Racing

We trainen 2 keer in de week, op woensdagavond in de crossfit box en op zaterdagochtend bij Atlas Outdoor Ritthem. Bij de woensdag training focussen we ons meer op het conditionele en kracht aspect van de sport. Je kunt dan denken aan tijgeren, tyre flips, zware dingen tillen, maar ook klimmen en klauteren in touwen, rekken en een pegboard.