Crossfit vlissingen

Wat onze sporters zeggen

Anique (personal training)

Vorig jaar begonnen met Personal Training bij Ivo omdat ik zelf mijn doelen niet goed genoeg kon halen. Door goede begeleiding ben ik sterker geworden, mijn houding is verbeterd en heb ik minder tot geen rug/nekklachten meer.

Nicole (CrossFit en OCR)

Daar zitten we dan, thuis voor de buis of anders mank op de bank! Normaal kom ik 2 x per week in de box voor een pittige training met allerlei variaties. We krijgen les van verschillende coaches, die het allemaal op hun eigen manier doen.

Carla (CrossFit en personal training)

Ik ben Carla Viergever. Altijd al een fanatiek sportster geweest. 20 jaar lang wedstrijdzwemmen gedaan, op den duur raakte ik mijn motivatie kwijt, vond het saai worden. Ben toen bij Optisport gaan fitnessen, bij Eelco en Ivo die daar werkzaam waren.

Martijn (Bootcamp)

BOOTCAMP, klinkt misschien alsof je er zeker niet aan moet beginnen maar… Bootcamp is echt voor iedereen en elk niveau geschikt, of je nu sportief bent of nog nooit hebt gesport (zoals ik 8 jaar geleden begon).

Sander (CrossFit)

Eind 2018 ben ik begonnen met Crossfit. Ik wilde dat al langer, maar dacht dat ik eerst sterk moest zijn voordat ik me in de box durfde te vertonen. Ik heb reuma en daarvan heb ik een groot deel van mijn leven veel last gehad