Crossfit vlissingen

Wat onze sporters zeggen

Carla

Ik ben Carla Viergever. Altijd al een fanatiek sportster geweest. 20 jaar lang wedstrijdzwemmen gedaan, op den duur raakte ik mijn motivatie kwijt, vond het saai worden. Ben toen bij Optisport gaan fitnessen, bij Eelco en Ivo die daar werkzaam waren. Ook daar was ik fanatiek, maar voelde geen uitdaging.  Toen kwamen Ivo en Eelco met het idee voor zichzelf te gaan beginnen, hun beste idee ooit. Bootcamp, crossfit, personal training. Wat doen ze het ontzettend goed. Ik ben trots om bij hun te mogen sporten. Ervaren trainers stuk voor stuk  (Ruth, Annelou, Angelina, Ronald) 

 

Bij Eelco train ik al jaren elke week 1 op 1. Daarnaast deed ik altijd fanatiek mee met bootcamp. Totdat ze crossfit gingen geven. Dat is echt mijn sport, en in al die jaren ben ik nog nooit zo sterk geweest. Het is verslavend, je wilt steeds meer kunnen. En op het moment dat je bepaalde doelen weet te behalen geeft je dat zo een goed gevoel, ik heb veel weten te bereiken voor mezelf. En door de juiste begeleiding ben ik zover gekomen. Bovendien de sfeer is zo fijn, iedereen helpt en motiveert elkaar om net dat ene stapje meer te zetten. Je eigen grenzen te verleggen. Er worden diverse clinics georganiseerd, heel interessant. En gezellige activiteiten. 

 

Het mooiste deel vind ik toch wel het gewichtheffen. Dankzij de ervaren coaches zoveel geleerd en vorig jaar met de weightlifting cup een derde plaats weten te behalen in de beginnersdivisie. We doen ook diverse landelijke wedstrijden in de box, die je online moet loggen. Dat is leuk om te zien waar je staat in jou divisie. 

 

Al met al een topclub met de beste en gezelligste trainers( ik ben wel eerlijk om te zeggen dat ik ze ook vaak niet leuk vind op het moment dat je naar adem snakt en half kapot gaat , maar dat gevoel is daarna altijd snel over😂) 

CrossFit

CrossFit is een manier van fitness die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert in één trainingsvorm. Gedurende de training worden functionele bewegingen op een gevarieerde manier in een hoge intensiteit zo snel mogelijk uitgevoerd. Maak kennis met de beste trainingsmethode die er is.

Bootcamp

Bootcamp is een zeer complete trainingsvorm waarmee je het gehele lichaam traint op een leuke en gevarieerde manier. Je verbetert hierdoor niet alleen je conditie en kracht maar ook je balans, coördinatie, houding en stabiliteit. We trainen in kleine groepjes heerlijk in de buitenlucht van Vlissingen. Kom een keer meetrainen bij de gezelligste bootcampclub.

Personal training en Leefstijlcoaching

Bij personal training en leefstijlcoaching wordt je zeer intensief begeleidt bij het ontwikkelen van een gezondere leefstijl. Wij helpen jou graag bij het maken van betere keuzes op het gebied van bewegen, voeden en slapen. Daarnaast kijken we naar de invloed van stress op jouw gehele leefstijl. Vraag een gratis en vrijblijvend intakegesprek aan met een deskundig en ervaren leefstijlcoach.