Crossfit vlissingen

Wat onze sporters zeggen

Martijn

BOOTCAMP, klinkt misschien alsof je er zeker niet aan moet beginnen maar…

Bootcamp is echt voor iedereen en elk niveau geschikt, of je nu sportief bent of nog nooit hebt gesport (zoals ik 8 jaar geleden begon).
Zeker wanneer je van buiten sporten houdt, binnen een gezellige groep en stapje voor stapje jezelf wilt uitdagen.

Bij alle workouts is een juiste opbouw van de training en techniek heel erg belangrijk.
Daarbij zijn goede, gediplomeerde trainers echt essentieel. Ook letten zij op je ter voorkoming van blessures, geven veel tips en helpen je, op een zeer enthousiaste manier, er doorheen.
Altijd kijken ze naar de persoonlijke mogelijkheden, sturen bij en passen oefeningen voor je aan.

Deze zeer individuele en professionele begeleiding maakt dat, wat je doel of streven ook is, ze echt het maximale uit jou halen.

En geloof me Bootcamp Vlissingen is leuk, gezellig, sportief, motiverend en super verslavend.

CrossFit

CrossFit is een manier van fitness die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert in één trainingsvorm. Gedurende de training worden functionele bewegingen op een gevarieerde manier in een hoge intensiteit zo snel mogelijk uitgevoerd. Maak kennis met de beste trainingsmethode die er is.

Bootcamp

Bootcamp is een zeer complete trainingsvorm waarmee je het gehele lichaam traint op een leuke en gevarieerde manier. Je verbetert hierdoor niet alleen je conditie en kracht maar ook je balans, coördinatie, houding en stabiliteit. We trainen in kleine groepjes heerlijk in de buitenlucht van Vlissingen. Kom een keer meetrainen bij de gezelligste bootcampclub.

Personal training en Leefstijlcoaching

Bij personal training en leefstijlcoaching wordt je zeer intensief begeleidt bij het ontwikkelen van een gezondere leefstijl. Wij helpen jou graag bij het maken van betere keuzes op het gebied van bewegen, voeden en slapen. Daarnaast kijken we naar de invloed van stress op jouw gehele leefstijl. Vraag een gratis en vrijblijvend intakegesprek aan met een deskundig en ervaren leefstijlcoach.