Crossfit vlissingen

Wat onze sporters zeggen

Nicole

Bijna de hele familie Reichpietsch is actief bij CrossFit Vlissingen, lees hier hun verhaal.

Ineke volgt de 50+ lessen met veel enthousiasme.

Daar zitten we dan, thuis voor de buis of anders mank op de bank!
Normaal kom ik 2 x per week in de box voor een pittige training met allerlei variaties. We krijgen les van verschillende coaches, die het allemaal op hun eigen manier doen.
Hoe zeer we hen missen, merken we nu! We worden via de app thuis aangespoord door diverse oefeningen, maar de teamspirit en het live enthousiasme van de coaches missen we.
Dus ik hoop echt, dat deze toestand niet te lang meer gaat duren en dat we elkaar gauw weer zullen zien.
Jullie zijn kanjers!

Vincent en Nienke hebben pas de startcursus gevolgd.

De startcursus is erg leuk! Onder zeer goede begeleiding, leer je in kleine groepjes de technieken van Crossfit aan. Je hebt ook meteen contact met andere sporters.

 

Lars is al jaren lekker bezig bij CrossFit Teens.

Ik vind crossfit heel erg leuk!

De trainingen zijn niet altijd even makkelijk maar dat is juist het leuke eraan.

Je leert van alles, zoals touwklimmen, gewichtheffen, pull ups etc.

Annelou en Ivo geven superleuk les!

 

En ook Rob en Nicole zijn al jaren lid en kunnen niet meer zonder.

Het voelt bijna als een tweede thuis 😉

De sfeer is altijd erg goed en de lessen worden professioneel geleid door de coaches.

Het leuke is ook dat iedereen op zijn eigen niveau kan deelnemen aan de lessen en dat de coaches de oefeningen eventueel voor je kunnen aanpassen als je een blessure hebt.

Wij trainen altijd met erg veel plezier.

CrossFit

CrossFit is een manier van fitness die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert in één trainingsvorm. Gedurende de training worden functionele bewegingen op een gevarieerde manier in een hoge intensiteit zo snel mogelijk uitgevoerd. Maak kennis met de beste trainingsmethode die er is.

Bootcamp

Bootcamp is een zeer complete trainingsvorm waarmee je het gehele lichaam traint op een leuke en gevarieerde manier. Je verbetert hierdoor niet alleen je conditie en kracht maar ook je balans, coördinatie, houding en stabiliteit. We trainen in kleine groepjes heerlijk in de buitenlucht van Vlissingen. Kom een keer meetrainen bij de gezelligste bootcampclub.

Personal training en Leefstijlcoaching

Bij personal training en leefstijlcoaching wordt je zeer intensief begeleidt bij het ontwikkelen van een gezondere leefstijl. Wij helpen jou graag bij het maken van betere keuzes op het gebied van bewegen, voeden en slapen. Daarnaast kijken we naar de invloed van stress op jouw gehele leefstijl. Vraag een gratis en vrijblijvend intakegesprek aan met een deskundig en ervaren leefstijlcoach.