Swimfit vlissingen

SwimFit

SwimFit

 

Wij bieden als bedrijf ook regelmatig de cursus Swimfit aan. Eelco van Gemert, ervaren wedstrijdzwemmer en gediplomeerd zwemtrainer, verzorgt de cursus.

Deze zwemcursus is geschikt voor elk niveau: van beginnende zwemmer tot  zwemmers die al wat beter zwemmen.

In de vijf weken durende cursus van één keer per week zwemmen, proberen we de zwemslag te verbeteren van de borstcrawl.

De drie belangrijkste onderdelen die behandeld worden zijn:

A:        Stroomlijnen

B:         Efficiënt bewegen in het water

C:         Ademhaling in het water

De zwemcursus wordt gegeven in het Vrijburgbad in Vlissingen.  Op de tweede dag worden er video opnames gemaakt, waarna er een persoonlijke zwemanalyse wordt gemaakt. De drie grootste verbeterpunten worden hierin aangegeven. Dit wordt vervolgens naar jouw privé mailadres verstuurt, zodat je thuis in alle rust jezelf ziet zwemmen.

Door de motivatie die je hebt gekregen, zul je vaker in het zwembad liggen en door de derde en vierde les met nog meer tips zal je erg veel vooruitgang boeken, zelfs in vier weken.

Geregeld geven wij nieuwe zwemcursussen, stuur een mailtje naar eelcovangemert@gmail.com dan ontvang je meer informatie over de volgende datum.

CrossFit

CrossFit is een manier van fitness die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert in één trainingsvorm. Gedurende de training worden functionele bewegingen op een gevarieerde manier in een hoge intensiteit zo snel mogelijk uitgevoerd. Maak kennis met de beste trainingsmethode die er is.

Bootcamp

Bootcamp is een zeer complete trainingsvorm waarmee je het gehele lichaam traint op een leuke en gevarieerde manier. Je verbetert hierdoor niet alleen je conditie en kracht maar ook je balans, coördinatie, houding en stabiliteit. We trainen in kleine groepjes heerlijk in de buitenlucht van Vlissingen. Kom een keer meetrainen bij de gezelligste bootcampclub.

Personal training en Leefstijlcoaching

Bij personal training en leefstijlcoaching wordt je zeer intensief begeleidt bij het ontwikkelen van een gezondere leefstijl. Wij helpen jou graag bij het maken van betere keuzes op het gebied van bewegen, voeden en slapen. Daarnaast kijken we naar de invloed van stress op jouw gehele leefstijl. Vraag een gratis en vrijblijvend intakegesprek aan met een deskundig en ervaren leefstijlcoach.