Crossfit Vlissingen

 

Schrijf je in voor een gratis proefles

 

Over ons

Wij zijn Eelco van Gemert en Ivo van den Broeke. We zijn twee enthousiaste en gedreven coaches die in 2010 met Personal training zijn begonnen, in 2012 is dit uitgebreid met Bootcamp en in 2014 begonnen wij als eerste sportschool in Zeeland met CrossFit. Verder hebben we nog 10 trainers die lessen voor ons verzorgen.

Ivo van den Broeke

Eigenaar en trainer

Eelco van Gemert

Eigenaar en trainer

Obstacle course training

CrossFit

CrossFit is een manier van fitness die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert in één trainingsvorm. Gedurende de training worden functionele bewegingen op een gevarieerde manier in een hoge intensiteit zo snel mogelijk uitgevoerd. Maak kennis met de beste trainingsmethode die er is.

Bootcamp

Bootcamp is een zeer complete trainingsvorm waarmee je het gehele lichaam traint op een leuke en gevarieerde manier. Je verbetert hierdoor niet alleen je conditie en kracht maar ook je balans, coördinatie, houding en stabiliteit. We trainen in kleine groepjes heerlijk in de buitenlucht van Vlissingen. Kom een keer meetrainen bij de gezelligste bootcampclub.

Personal training en Leefstijlcoaching

Bij personal training en leefstijlcoaching wordt je zeer intensief begeleidt bij het ontwikkelen van een gezondere leefstijl. Wij helpen jou graag bij het maken van betere keuzes op het gebied van bewegen, voeden en slapen. Daarnaast kijken we naar de invloed van stress op jouw gehele leefstijl. Vraag een gratis en vrijblijvend intakegesprek aan met een deskundig en ervaren leefstijlcoach.