Crossfit Vlissingen

 

Vraag hier jouw gratis proefles aan

Ivo van den Broeke

Al van jongs af aan ben ik met sport bezig. Op het CIOS is Goes maakte ik voor het eerst kennis met fitness en alles wat daarbij komt kijken. Ik heb het hoofdkeuzevak Fitness gekozen omdat dit mij het meest interessant leek. Ik kwam er al snel achter dat dit iets was waar ik later in verder wilde.

Ik heb ook de kleinkeuzevakken loop- en conditietrainer en sportmassage gevolgd. Na het CIOS in Goes ben ik gaan studeren in Sittard op de Sporthogeschool met als afstudeerrichting Fitness, gezondheid en welzijn. Hier leerde ik op een andere manier naar sport kijken en mijzelf verder te ontwikkelen als bewegingsdeskundige.

Mijn afstudeerstage heb ik bij SportZeeland gelopen waar ik een project heb opgezet voor kinderen van groep 7 en 8 om meer aan beweging te doen en bewuster om te gaan met voeding. Dit was een hele leerzame periode waarbij ik ook veel mensen uit de Zeeuwse sportwereld heb leren kennen.

Na mijn studie vond ik al snel werk als fitnessinstructeur bij de Optisport Health Club in Vlissingen. Hier maakte ik na 2 jaar promotie tot hoofd fitness. Mijn taak was het aansturen van de fitnessafdeling van het Vrijburgbad. Na 6 jaar met veel plezier bij Optisport te hebben gewerkt heb ik de keuze gemaakt om meer met personal training en Bootcamp te gaan doen. Na nog een jaar bij Niek Knol in Koudekerke te hebben gewerkt ben ik vanaf 2013 fulltime personal trainer, bootcamp trainer en CrossFit trainer.

In januari 2014 ben ik samen met Eelco van Gemert de eerste officiele CrossFit box in Zeeland gestart. In september 2013 heb ik de CrossFit level 1 trainer gehaald. En in februari 2015 de CrossFit weightlifting en Endurance training course gehaald. In 2016 de Gymnastics course. En in 2018 de Crossfit trainer level 2. Mijn doel is om in de toekomst nog meerdere CrossFit opleidingen te gaan volgen.

Op dit moment doe ik zelf aan OCR in wedstrijdverband. (obstacle course racing), CrossFit, mountainbiken, hardlopen, en jaarlijks snowboarden. Daarnaast lees ik veel om mijn kennis op het gebied van training, herstel en voeding up-to-date te houden. Ik heb in maart 2011 de personal traning opleiding van NASM (national academy for sports and medicine) gehaald en ben continue bezig met het leren van nieuwe dingen.

De laatste jaren ben ik me meer aan het specialiseren op het gebied van Leefstijl, welke factoren beïnvloeden iemands gezondheid. Waar ik o.a. naar kijk als ik iemand begeleid is het beweegpatroon, de kwaliteit van bewegen, de voeding, slaapkwaliteit, stress niveau, biologische factoren en omgevingsfactoren.

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Mail dan naar ivo@talentsupportpt.nl of bel naar 0630028337 voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek of proefles.

 

Opleidingen en cursussen

– MBO: CIOS hoofdkeuzevak Fitness, kleinkeuzevakken loop- conditietrainer, sportmassage

– HBO: Sport en bewegingseducatie met afstudeerrichting Fitness, gezondheid en welzijn.

– Spinninginstructeur

– NASM personal trainer (national academy for sports and medicine)

– EHBO/AED

– CrossFit trainer level 1 (2013)

– CrossFit Weightlifting trainer (februari 2015)

– CrossFit Endurance trainer (oktober 2015)

– CrossFit Gymnastic trainer (januari 2016)

– Crossfit trainer level 2 (2018)

OCR

uitproberen

Vraag hier jouw gratis proefles aan

CrossFit

CrossFit is een manier van fitness die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert in één trainingsvorm. Gedurende de training worden functionele bewegingen op een gevarieerde manier in een hoge intensiteit zo snel mogelijk uitgevoerd. Maak kennis met de beste trainingsmethode die er is.

Bootcamp

Bootcamp is een zeer complete trainingsvorm waarmee je het gehele lichaam traint op een leuke en gevarieerde manier. Je verbetert hierdoor niet alleen je conditie en kracht maar ook je balans, coördinatie, houding en stabiliteit. We trainen in kleine groepjes heerlijk in de buitenlucht van Vlissingen. Kom een keer meetrainen bij de gezelligste bootcampclub.

Personal training en Leefstijlcoaching

Bij personal training en leefstijlcoaching wordt je zeer intensief begeleidt bij het ontwikkelen van een gezondere leefstijl. Wij helpen jou graag bij het maken van betere keuzes op het gebied van bewegen, voeden en slapen. Daarnaast kijken we naar de invloed van stress op jouw gehele leefstijl. Vraag een gratis en vrijblijvend intakegesprek aan met een deskundig en ervaren leefstijlcoach.