Crossfit Vlissingen

 

Vraag hier jouw gratis proefles aan

Maurice Peeters

Sporten is voor mij begonnen als voor vele anderen Zo heb ik van alles gedaan in mijn jeugd, voetbal, atletiek, reddingszwemmen. Pas vanaf de middelbare school ben ik écht gaan sporten. Beginnend met het ‘standaard’ bro- fitness plaatje. Maandag borst, dinsdag rug en erg veel armen. Benen werden vaak overgeslagen.

Dit werd al snel functioneel trainen, met de nadruk op Calisthenics. Toen ik op internet de CrossFit games van 2012 langs zag komen was ik verkocht. Gasten en meiden die Muscle-ups combineerden met rennen, zwaar tillen en nog veel meer andere gave oefeningen. Dit wilde ik doen. Ik heb mezelf toen de beginselen van deze oefeningen aangeleerd en ben in een reguliere sportschool Crossfit-achtig gaan trainen. Toen nog in Venlo was er geen CrossFit-box in de buurt. Pas na mijn verhuizen naar Vlissingen ben ik gaan sporten bij een CrossFit-box. En niet zomaar een, CrossFit Vlissingen. Hier ben ik rond 2016-2017 gaan CrossFitten.

Binnen het CrossFit ligt gewichtheffen mij niet. Maar vind ik wel een van de leukste onderdelen. Daarbij ligt het gymnastics stuk mij goed en vind ik ook erg leuk. Conditioneel ben ik geen talent, mede wellicht omdat ik dit het ‘minst’ leuke onderdeel vind. Voor mij is plezier het belangrijkste van CrossFit. Samen plezier hebben en tegen elkaar strijden als het mogelijk is. Competitie in CrossFit prikkelt mij altijd om nét wat harder te gaan. Dat is het mooie aan CrossFit, het is zoveel meer dan een sport. Het is voor mij een levenswijze, bij een sportschool met een verenigingsgevoel.

Opleidingen

HBO Sportkunde afstudeerrichting: gezondheid.

Bij deze opleiding heb ik stages gelopen bij een sportschool, een fysiopraktijk en bij een gemeente. Maar een belangrijke stage heb ik in mijn derde jaar gedaan. Namelijk bij CrossFit Vlissingen bij Ivo.

CrossFit level 1 opleiding.

 

CrossFit Vlissingen

Per 1 november 2021 ben ik werkzaam bij CrossFit Vlissingen. Zo geef ik nu onder andere de CrossFit Teens lessen, CrossFit 50+ lessen, reguliere CrossFit lessen, Olympic lifting lessen, Gymnastics lessen en mobility lessen. Daarbij kun jij bij mij ook PT-sessies volgen.

Voor vragen over alles CrossFit, of voor een gratis intake en proefles mail naar:

Mauricepeeters.cfv@gmail.com

Obstacle course training

CrossFit

CrossFit is een manier van fitness die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert in één trainingsvorm. Gedurende de training worden functionele bewegingen op een gevarieerde manier in een hoge intensiteit zo snel mogelijk uitgevoerd. Maak kennis met de beste trainingsmethode die er is.

Bootcamp

Bootcamp is een zeer complete trainingsvorm waarmee je het gehele lichaam traint op een leuke en gevarieerde manier. Je verbetert hierdoor niet alleen je conditie en kracht maar ook je balans, coördinatie, houding en stabiliteit. We trainen in kleine groepjes heerlijk in de buitenlucht van Vlissingen. Kom een keer meetrainen bij de gezelligste bootcampclub.

Personal training en Leefstijlcoaching

Bij personal training en leefstijlcoaching wordt je zeer intensief begeleidt bij het ontwikkelen van een gezondere leefstijl. Wij helpen jou graag bij het maken van betere keuzes op het gebied van bewegen, voeden en slapen. Daarnaast kijken we naar de invloed van stress op jouw gehele leefstijl. Vraag een gratis en vrijblijvend intakegesprek aan met een deskundig en ervaren leefstijlcoach.